Disclaimer

Aansprakelijkheid
De website werkenbijnod.nl is onderdeel van de arbeidsmarktcampagne van de Noordelijke Omgevingsdiensten, een samenwerkingsverband tussen de FUMO, de ODG en de RUD Drenthe. De website is hiermee eigendom van deze drie omgevingsdiensten. De teksten en inhoud worden uiterst zorgvuldig samengesteld. We streven ernaar om de informatie actueel te houden. Toch kunnen we onjuistheden niet volledig uitsluiten. De drie omgevingsdiensten aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor technische en/of redactionele fouten. Aan de publicaties op deze website kun je geen rechten ontlenen. Downloaden van gegevens en informatie is geheel voor eigen risico.

Links naar andere websites
De sites waarnaar onze website linkt zijn van eigendom van de drie noordelijke omgevingsdiensten: de FUMO, de ODG en de RUD Drenthe. Deze sites worden regelmatig gecontroleerd op de betrouwbaarheid van de informatie.

Auteursrecht
De drie noordelijke omgevingsdiensten hebben het auteursrecht voor alle op de website aanwezige informatie: zowel tekst, beeld, fotomateriaal als het logo. Het is alleen toegestaan informatie te kopiëren en te hergebruiken na schriftelijke toestemming van de Noordelijke Omgevingsdiensten en alleen met vermelding van de bron (www.werkenbijnod.nl).

Campagnebeelden
Voor het samenstellen van de campagnebeelden hebben de omgevingsdiensten gebruikt gemaakt van fotografie. De campagne schetst situaties uit de dagelijkse praktijk. Deze situaties zijn fictief en speciaal voor de campagne bedacht. De omgevingsdiensten aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de campagne.