Werken voor Noord-Nederland

Ontdek meer over verschillende functies bij de Noordelijke Omgevingsdiensten.

Door onze verschillende werkvelden is er is altijd wel een functie die bij jou past. Of je nu net je opleiding hebt afgerond, op zoek bent naar een carrièreswitch of al een ervaren specialist bent.

Functie Adviseur

Een adviseur is een specialist in een bepaald vakgebied.

Als adviseur geef je advies aan collega’s, gemeenten of provincie, bedrijven, instellingen en particulieren. We hebben adviseurs voor verschillende thema’s zoals bodem, geluid en externe veiligheid. Maar ook op het gebied van bijvoorbeeld HR of financiën.

Functie Toezichthouder

Een toezichthouder ziet toe op de naleving van wetten en regels.

Als toezichthouder bezoek je bedrijven en controleer je of zij werken volgens de regels die zijn opgenomen in de wet of de vergunning. Naar aanleiding van je bezoek stel je rapporten, brieven en adviezen op.

Functie Vergunningverlener

Een vergunningverlener toets aanvragen en meldingen.

Als vergunningverlener toets en beoordeel je vergunning(aanvragen). Naar aanleiding van je toets en beoordeling stel je een advies op. Soms heb je te maken met maatwerkvoorschriften en gelijkwaardigheidsbesluiten.

Functie Trainee

Word trainee bij de Noordelijke Omgevingsdiensten!

Speciaal voor afgestudeerde hbo’ers of wo’ers met maximaal drie jaar werkervaring bieden wij een Young Professionalprogramma. In twee jaar tijd wordt je opgeleid tot Toezichthouder of Vergunningverlener.

Functie Stagiair

Kom stagelopen bij de Noordelijke Omgevingsdiensten!

We werken graag met toekomstige professionals. We bieden je dan ook graag de mogelijkheid om ons werk in de praktijk te leren kennen. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen en om ondertussen te ontdekken waar jouw interesses liggen.